Forside 2019

Ravning Brovandring 2019
27. og 28. april
en 2 dagstur med distance på
10, 15, 20, 30 og 40 km.

IVV kun søndag den 29. april.
Læs mere her

2020-05-15 Generalforsamling (udsættelse)

Desværre bliver jeg endnu engang nødt til at udsætte generalforsamlingen. Det skyldes sygdom (dog ikke Covid-19) og at stedet hvor vi afholder det ikke åbner for den 1. juni. Den nye dato bliver den 15. september 2020 på soldaterhjemmet i Fredericia kl 18.00. Mere information tilgår når vi kommer nærmere og vil blive annonceret her. Hvis der skulle være en eller flere der er villig til at deltage i bestyrelses arbejde er man velkommen. Til slut vil jeg ønske alle en god sommer.

2020-03-27 Ravning Brovandring (Aflysning)

På baggrund af flere årsager er jeg desværre blevet nødt til at aflyse afholdelse af Ravning Brovandring for 2020. Det sker naturligvis med blandede følelser, men trusler var så store for nuværende at jeg alligevel på et tidspunkt var blevet nødt til det. Truslerne var en perioden mod Covid-19 ville blive forlænget. Selvom der ikke kræves tilmelding til arrangementet, men kun til aftensmad lørdag og morgenkomplet begge dage var der kun 1 tilmelding til det på nuværende tidspunkt. Det næste er at mange af vores deltagere deltager i uniform kan også være pålagt restriktioner til udgangen af april. Vi vil…

2020-03-17 Ravning Brovandring (Covid-19)

På baggrund af hvad der sker omkring os nu, ser jeg mig nødsaget til at informere om afholdelsen af Ravning Brovandring. Sådan som jeg ser situationen nu afholdes Ravning Brovandring, hvorfor vi også fortsætter med den sidste planlægning og klargøring. En ting der bekymrer mig er at der er meget få der hidtil har tilmeldt sig til aftensmad og morgenkomplet. Der kræves tilmelding til indkvartering og startgebyr. Det er måske nogen der er lidt afventende for at se hvordan den næste tid ser ud. Vi i møde ser din tilmelding senest den 27. marts af hensyn til bestilling af varer….