Forside

Ravning Brovandring 2019
27. og 28. april
en 2 dagstur med distance på
10, 15, 20, 30 og 40 km.

IVV kun søndag den 29. april.
Læs mere her

2020-05-15 Generalforsamling (udsættelse)

Desværre bliver jeg endnu engang nødt til at udsætte generalforsamlingen. Det skyldes sygdom (dog ikke Covid-19) og at stedet hvor vi afholder det ikke åbner for den 1. juni. Den nye dato bliver den 15. september 2020 på soldaterhjemmet i Fredericia kl 18.00. Mere information tilgår når vi kommer nærmere og vil blive annonceret her. Hvis der skulle være en eller flere der er villig til at deltage i bestyrelses arbejde er man velkommen. Til slut vil jeg ønske alle en god sommer.

2020-03-27 Ravning Brovandring (Aflysning)

På baggrund af flere årsager er jeg desværre blevet nødt til at aflyse afholdelse af Ravning Brovandring for 2020. Det sker naturligvis med blandede følelser, men trusler var så store for nuværende at jeg alligevel på et tidspunkt var blevet nødt til det. Truslerne var en perioden mod Covid-19 ville blive forlænget. Selvom der ikke kræves tilmelding til arrangementet, men kun til aftensmad lørdag og morgenkomplet begge dage var der kun 1 tilmelding til det på nuværende tidspunkt. Det næste er at mange af vores deltagere deltager i uniform kan også være pålagt restriktioner til udgangen af april. Vi vil…

2020-03-17 Ravning Brovandring (Covid-19)

På baggrund af hvad der sker omkring os nu, ser jeg mig nødsaget til at informere om afholdelsen af Ravning Brovandring. Sådan som jeg ser situationen nu afholdes Ravning Brovandring, hvorfor vi også fortsætter med den sidste planlægning og klargøring. En ting der bekymrer mig er at der er meget få der hidtil har tilmeldt sig til aftensmad og morgenkomplet. Der kræves tilmelding til indkvartering og startgebyr. Det er måske nogen der er lidt afventende for at se hvordan den næste tid ser ud. Vi i møde ser din tilmelding senest den 27. marts af hensyn til bestilling af varer….

Efter nogle kraftige overvejelser har vi trods alt valgt endnu engang at afholde Ravning Brovandring. Det bliver så den 11. gang den afholdes. Arrangementet er sat til at blive afholdt den 27. og 28. april 2019.

Vi har dog allerede udført en del arbejde til det. Som i kan se har vi været nødsaget til flytte vores hjemmeside. Til det er endnu en del arbejde at udføre. Ikke mindst at få lært at bruge det nye.

Årsagen til at vi var på kanten af at måtte opgive var manglen på hjælpere, så skulle der være nogen derude, der gerne vil hjælpe til er man naturligvis velkommen til at kontakte os. Af opgaver der skal bruges hjælpere til er i køkkenet med klargøring af mad til rastepladser, salg af varer på forskellige udsalgssteder og salg fra startbordet, klargøring af skolen før og efter arrangementet.

 

Er du en der går og drømmer om at blive selvstændig og lære noget om det er der i begrænset mulighed for at være med til at lave bestyrelsesarbejder. Ønsker du at vide mere om det, er du velkommen til at kontakte os om det.

Vi ser naturligvis med glæde frem til at se dig til arrangementet. Vi har på skrivende tidspunkt haft kontakt til alle lodsejere der igen har givet os tilladelse til at færdes hen over deres jord, med en enkelt undtagelse. Det får dog ikke de helt store konsekvenser for rutelægningen.