Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/rbvandring.dk/public_html/wp-content/plugins/gallery-images-ape/modules/ajax/init.php:1) in /var/www/rbvandring.dk/public_html/wp-content/plugins/google-apps-login/core/core_google_apps_login.php on line 453

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /var/www/rbvandring.dk/public_html/wp-content/plugins/gallery-images-ape/modules/ajax/init.php:1) in /var/www/rbvandring.dk/public_html/wp-content/plugins/custom-database-applications-by-caspio/classes/class-datapage-loader.php on line 5

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /var/www/rbvandring.dk/public_html/wp-content/plugins/gallery-images-ape/modules/ajax/init.php:1) in /var/www/rbvandring.dk/public_html/wp-content/plugins/custom-database-applications-by-caspio/classes/class-datapage-loader.php on line 5

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/rbvandring.dk/public_html/wp-content/plugins/gallery-images-ape/modules/ajax/init.php:1) in /var/www/rbvandring.dk/public_html/wp-includes/feed-rss2.php on line 8
Forening for Afholdelse af Ravning Brovandring http://rbvandring.dk En vandretur i den natur skønne Vejle Ådal Tue, 05 Mar 2019 12:45:46 +0000 da-DK hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.1.1 http://rbvandring.dk/wp-content/uploads/2018/11/cropped-trans-2-32x32.png Forening for Afholdelse af Ravning Brovandring http://rbvandring.dk 32 32 Ravning Brovandring 2019 (tilmelding) http://rbvandring.dk/ravning-brovandring-2019-2/ Wed, 02 Jan 2019 20:13:47 +0000 http://rbvandring.dk/?p=1165 Det er nu muligt at tilmelde sig til Ravning Brovandring i 2019.

Det er desværre ikke den helt optimale løsning, men skyldes at det ikke har været muligt at finde en person der har kunnet hjælpe til med at få lavet siden på en bedre måde tidlig nok.

Tilmelding er ikke nødvendig hvis man kun ønsker at deltage på vandreturene. I dette tilfælde henvender man sig ved startbordet ved ankomst til startstedet.

Ønsker man morgenkomplet lørdag og eller søndag og aftensmad lørdag er det et krav om tilmelding.

Det er udført på en sådan måde at det kræver en vis manuel betjening, men er dog en brugbar løsning.

På grund af ovenstående er det lavet sådan at i vil få tilsendt en mail, med priserne på det i har tilmeldt jer til og med betalingsoplysninger. Til slut i formularen hvor i tilmelder jer kan i vælge at få tilsendt en kopi af hvad i har tilmeldt jer til, så i på den måde kan kontrollere beløbene i vil blive afkrævet.

Vi glæder os til at se jer.

]]>
Ravning Brovandring 2019 Indl. http://rbvandring.dk/ravning-brovandring-2019-indl/ http://rbvandring.dk/ravning-brovandring-2019-indl/#respond Tue, 04 Dec 2018 12:32:47 +0000 http://rbvandring.dk/?p=242 Efter nogle kraftige overvejelse har vi trods alt valgt endnu engang at afholde Ravning Brovandring. Det bliver så den 11. gang den afholdes. Arrangementet er sat til at blive afholdt den 27. og 28. april 2019.

Vi har dog allerede udført en del arbejde til det. Som i kan se har vi været nødsaget til flytte vores hjemmeside. Til det er endnu en del arbejde at udføre. Ikke mindst at få lært at bruge det nye.

Årsagen til at vi var på kanten af at måtte opgive var manglen på hjælpere, så skulle der være nogen derude, der gerne vil hjælpe til er man naturligvis velkommen til at kontakte os. Af opgaver der skal bruges hjælpere til er i køkkenet med klargøring af mad til rastepladser, salg af varer på forskellige udsalgssteder og salg fra startbordet, klargøring af skolen før og efter arrangementet.

Er du en der går og drømmer om at blive selvstændig og lære noget om det er der i begrænset mulighed for at være med til at lave bestyrelsesarbejder. Ønsker du at vide mere om det, er du velkommen til at kontakte os om det.

Vi ser naturligvis med glæde frem til at se dig til arrangementet. Vi har på skrivende tidspunkt haft kontakt til alle lodsejere der igen har givet os tilladelse til at færdes hen over deres jord, med en enkelt undtagelse. Det får dog ikke de helt store konsekvenser for rutelægningen.

  

]]>
http://rbvandring.dk/ravning-brovandring-2019-indl/feed/ 0