Forside

Ravning Brovandring 2019
27. og 28. april
en 2 dagstur med distance på
10, 15, 20, 30 og 40 km.

IVV kun søndag den 29. april.
Læs mere her

2020-06-09 Ravning Brovandring

For at lave et arrangement som Ravning Brovandringen, der er et arrangement der afholdes over 2 dage, kræves der en vis forberedelse. Kan da fortæller at vi allerede nu er godt i gang med forberedelsen til det, eller måske snarere at få dette års arrangement afsluttet. Når jeg skriver det sådan er det fordi der pt. er en del fra dette års arrangement der ikke er helt afsluttet, som skal danne baggrund for næste års arrangement. Så snart vi har fået lavet en aftale med berørte lodsejere, vender vi naturligvis tilbage med datoer og mere information. Det vil ske omkring…

2019-03-29 Ravning Brovandring (vi nærmer os datoen)

Kære deltagere Nu er det naturligvis sådan at man ikke behøver at foretage en tilmelding hvis man blot ønsker at deltage på vandreturene. Ønsker du derimod at deltage i aftenspisningen lørdag aften og morgenkomplet lørdag og søndag er der et krav at du tilmelder dig. Tilmeldingsformularen finder du i menuen. Den kan desvære ikke genere en samlet pris til dig, hvorfor vi er nødt til at sende dig en faktura med beløbet og betalingsoplysningerne. Du kan dog selv beregne en pris og betale ud fra det. Ønsker du det kan du finde betalingsoplysningen i brochuren som du finder her på…

2019-01-02 Ravning Brovandring (tilmelding)

Det er nu muligt at tilmelde sig til Ravning Brovandring i 2019. Det er desværre ikke den helt optimale løsning, men skyldes at det ikke har været muligt at finde en person der har kunnet hjælpe til med at få lavet siden på en bedre måde tidlig nok. Tilmelding er ikke nødvendig hvis man kun ønsker at deltage på vandreturene. I dette tilfælde henvender man sig ved startbordet ved ankomst til startstedet. Ønsker man morgenkomplet lørdag og eller søndag og aftensmad lørdag er det et krav om tilmelding. Det er udført på en sådan måde at det kræver en vis…

Efter nogle kraftige overvejelser har vi trods alt valgt endnu engang at afholde Ravning Brovandring. Det bliver så den 11. gang den afholdes. Arrangementet er sat til at blive afholdt den 27. og 28. april 2019.

Vi har dog allerede udført en del arbejde til det. Som i kan se har vi været nødsaget til flytte vores hjemmeside. Til det er endnu en del arbejde at udføre. Ikke mindst at få lært at bruge det nye.

Årsagen til at vi var på kanten af at måtte opgive var manglen på hjælpere, så skulle der være nogen derude, der gerne vil hjælpe til er man naturligvis velkommen til at kontakte os. Af opgaver der skal bruges hjælpere til er i køkkenet med klargøring af mad til rastepladser, salg af varer på forskellige udsalgssteder og salg fra startbordet, klargøring af skolen før og efter arrangementet.

 

Er du en der går og drømmer om at blive selvstændig og lære noget om det er der i begrænset mulighed for at være med til at lave bestyrelsesarbejder. Ønsker du at vide mere om det, er du velkommen til at kontakte os om det.

Vi ser naturligvis med glæde frem til at se dig til arrangementet. Vi har på skrivende tidspunkt haft kontakt til alle lodsejere der igen har givet os tilladelse til at færdes hen over deres jord, med en enkelt undtagelse. Det får dog ikke de helt store konsekvenser for rutelægningen.